liviu petre - jack of all trades

Posted by Autor vrăji On 11.3.10

personal, habar nu am de unde a apărut liviu petre. era un sălăjean haios și agitat și acționar pe deasupra. oamenii îl iubeau-urau. îl iubeau pentru că părea accesibil; îl urau pentru că era patron și pentru că era imposibil să înțelegi de fapt ce voia de la tine când îți vorbea(chetie care alarma lumea). simplu.
ceva legătură cu lumea
șoubiz-ului avea el (să nu uităm că la vremea aceea artist era orice tip care punea muzică, filma sau fotografia la nunți; care avea antecedente radioamatoristice sau pur și simplu avea un video acasă și destui bani să pună ”cărămida” financiară la baza televiziunii
liviu vorbe repede și uneori incoerent, era un adolescent care chelise prea devreme și pe care prea devreme îl năpădise o nevastă grasă (cândva frumoasă, asta se vedea cu ochiul liber încă) și doi copii la fel de grași.
liviu era responsabil cu shimbatu clanțelor și becurilor. știți genu : ”taie lemne, bate cuie...alea alea”
habar n-avea de televiziune dar voia să se implice...
cred că nici unul din asociații săi nu îl lua în serios..
n-a fost destul de vulpe și la un moment dat a fost scos pe ușa din dos a acționariatului*
s-a retras la dej unde cred că și acum are un radio de buzunar un de fi-su era
digei la un moment dat (inclusiv din rezonuri economice).
___________
* din momentul în care televiziunea a căpătat o oarecare influență în preafrumoasa urbe, acționarii au pornit faimoasele lupte intestine :-)), vânându-se reciproc pentru a câștiga controlul asupra societății.. doi dintre ei au și luat-o-n barbă rău de tot.