Posted by Autor ClaSteLi On 10.5.09

Buna !
Blog-ul e in lucru, Adi Mic, George Pletea si cu mine (Claudius Bodea) incercam sa ii adunam pe toti cei care, la un moment-dat sau altul, au facut parte din marea familie "CINEMAR"


11 Mai 2009 - Brainstorm cu Adrian Mic la telefoane - internetul lui e la pamant - ca sa ne amintim nume, pozitii si sa mai radem de ce s-a mai intamplat acum ani.
Tot azi am adaugat live chat - in speranta ca cei de pe diferite meridiane sa se poata intalni "in direct"

12 Mai 2009 - Surpriza mare! Nu mai stiam nimic de Zsolt, dar a rasarit ca o boare!
Hallo! Egy jó kocsmát keresek, haver!

14 Mai 2009 - O alta surpriza placuta! Ladieeeeeeeeeeeees and gentlemen, Cici's in the houuuuuuuuuuuuuse! Bine ai venit, Cici! Ne era dor de o doamna adevarata sa ne tina companie!

Salutam de asemenea vizita lui Adrian Hadean, multi, multi dintre voi l-ati auzit pe vremuri la Radio Cinemar! Acum aveti ocazia sa ii vedeti emisiunile TV si ii puteti vizita website-ul AICI



Daca ai lucrat in Cinemar - in oricare perioada - sau daca stii numerele de telefon ale celor care au lucrat in Cinemar, te rugam sa ne contactezi!

27 comments

  1. dj.zsolt Said,

    Salutare tuturor!

    Sunt dj.Zsolt, fostul coleg si-mi pare tare bine ca dati un semn de viata in sfarsit, bravos pt. blog!!!
    Va urez LA MULTI ANI de taspe mii de ori(de zilele voastre :), SA PASTEM FERICITI (de pastile trecute :), etc.
    I.D.-ul meu atat pe yahoo messenger cat si pe skype sunt "joltici", pe astea ma puteti gasi oricand pt. ca am net pe telefon(pda).
    Sper sa se alature cat mai multi acestui blog!

    Va salut din Baie, dj.Zsolt.

    Posted on 12 mai 2009 la 11:26

     
  2. dj.zsolt Said,

    Hello, care cauti "kocsmat" acolo?Nu te-ai semnat!
    dj.Zsolt

    Posted on 12 mai 2009 la 11:48

     
  3. ClaSteLi Said,

    Claudius sunt, dar caut un kocsmat in care sa ne adunam cu toti! Cat de curand in Baie!

    Posted on 12 mai 2009 la 12:04

     
  4. Adrian Mic Said,

    Hai Salut!
    Apoi era cazul sa scriu si eu ceva ...nu?
    Pe Claudius nu-l mai salut, ca vb cu el in fiecare zi, dar vreau sa-l salut pe "jolti"..:)).Pe unde mai umbli omule?...tot in Baia Mare te-ai stabilit?...am crezut ca te duci la prietenii nostri din west..:)))))).
    Hai ca mai povestim zilele astea pe chatul nostru de pe blog sau pe Yahoo messenger...nick-ul meu este nasul_70@yahoo.com.
    Sa aveti o zi adevarata!

    Posted on 13 mai 2009 la 06:51

     
  5. hadean Said,

    salut măi! asta-i o veste bună:-)mi-ar plăcea să ne berulim o ţâră:-)

    Posted on 14 mai 2009 la 02:06

     
  6. CiprianB Said,

    Hopa hopa ! Chiar ma gandeam zilele astea la trecutul glorios si hopa si Claudius cu invitatia ! Vai oameni buni ce vremuri ce vremuri !Si ce bine ca inca mai suntem si ne putem bucura de amintiri ! Traiasca tehnologia de acum , dar ce haios era pe vremuri ! Sunt de gasit oricand pe ciupri@yahoo.com , mess ciupri ! dar parca din lista de la stiri lipsesc niste nume ...o blonda mica Corina si mai cum ???

    Posted on 15 mai 2009 la 07:12

     
  7. ClaSteLi Said,

    Bine ai venit, Cipri! Nu-mi amintesc de Corina, dar sunt sigur ca ceilalti "Cinemaristi" au sa ne ajute sa completam lista. Adi imi spune ca e vorba de cineva de la Radio?

    Posted on 15 mai 2009 la 11:34

     
  8. hadean Said,

    salut. corina cea blondă (frumoasă fată) care a trecut de la ştiri la coca cola planet live, măritată baciu (cu marius baciu de la canal 7). iertaţi neuronu' neputincios, numele ei de fată nu mi-l amintesc. nici pe cel de băiat. help?!?

    Posted on 15 mai 2009 la 12:59

     
  9. CiprianB Said,

    exact ,Corina radu cred ca era de fata si apoi Baciu.Ea mi-a fost "consoarta" la debut si nu a trecut rapid la coca cola planet live ci dupa ce am plecat eu. Pana una alta ea a fost cea dulce care a citit coza la dola si eu in loc de braseria Crengutza AM ZIS bISERICUTA Crengutza !

    Posted on 15 mai 2009 la 17:01

     
  10. ClaSteLi Said,

    Am inceput blogul incercand sa ii adunam in prima faza pe cei de la TV Cinemar. Sper ca Adi Hadean sa se ocupe de un blog pentru cei de la Radio. Imi cer scuze ca nu i-am inclus si pe cei de la Radio, dar am adaugat acum o sectiune..
    Radio e la fel de binevenit ca si TV!!! Scuze, Romana!

    Posted on 15 mai 2009 la 19:17

     
  11. hadean Said,

    iupi! mi-am amintit: corina robaş! claudius, asta cu uitatul îmi suna mie, romana a vrut să mă piţige un pic :-)

    Posted on 16 mai 2009 la 00:55

     
  12. CiprianB Said,

    Claudius ! Nu cred ca ar trebui sa faca un blog separat !E mai bine la un loc ca daca imi aduc aminte intr-o vreme cam toti faceam de toate. Imi amintesc si acum cat am ras cu Cecilia la stiri la tv,pe cand o rupeati la fuga din studio de ne umfla rasul in direct si suna Florescu in regie imediat ! Pe Tica Fodor nu l-ati pus ,si mai sunt si altii ! Hai fratilor ca se poate . Ne strangem online incet incet ! Nu vad nici numele lui Coarda ,pe care eu l-am facut om de radio :) si mai sunt altii si altii ! Clauius ...poate gasesti in arhiva vreun jurnal de stiri din acele vremuri !

    Posted on 16 mai 2009 la 04:39

     
  13. Adrian Mic Said,

    Frumos...nu am cuvinte sa spun cit ma bucur sa vad ca nu doar pt mine Cinemarul a fost ceva deosebit.
    Vorbeam cu Claudius( Pitic cum il alintam noi) aseara si ii spuneam, ca daca as avea bani (milioane de dolari) as merge inapoi in romania si as deschide Cinemarul chiar daca nu ar avea profit...doar sa mai traiesc inca odata vremurile alea cind era bine...vremuri frumoase...si cum tot ce este frumos se termina repede, asa s-a terminat si Cinemarul, dar tot este bine ca am salvat ceva din productiile noastre...tot pe aceasta cale rog toti cei care au poze sau filmari din perioada aia, sa ne contacteze si sa le postam pe blog...daca este vb de filmari, suportam noi costurile de expediere catre NY...
    ...Claudius a uitat sa mentioneze, ca pantofii din cutie au fost ai lui, dar cutia si praful a fost al meu...ca de nu era cutia, poate ca nici pe astea nu le mai vedeati voi :)...Si mai am inca multeeeeeeee reportaje si filmari...Apropo Cecilia...mai am inca filmuletul soc cu caderea avionul...o sa-l postam si pe acela, la vremea lui...
    Hai ca mai povestim...bafta!

    Posted on 16 mai 2009 la 06:30

     
  14. ClaSteLi Said,

    Adevar grait-ai, Mic, cutia cu pantofi e a ta, praful e al nostru, al tuturor :)) Hai sa-l scuturam bine de pe toba!

    In ceea ce priveste filmuletul cu prabusirea avionului, m-am gandit si eu la el, dar sunt convins ca undeva mai plang niste inimi. Ce ziceti si voi?

    Posted on 16 mai 2009 la 10:48

     
  15. CiprianB Said,

    Si eu zic sa lasi filmul respectiv pe alta data ! Sunt atat de multe altele mai vesele care , daca le mai aveti ar arata bine pe site. Sa vada si altii ce a insemnat pionierat atat in tv cat si in radio! ce vremuri ,nu tu computere casete ,benzi ...Tica fodor unde esti tu care stiai fiecare piesa a cata e pe o caseta ?? Claudius ? Poate nu ar fi o idee rea sa pui la fiecare pozitionarea globala asa ca sa vedem pe unde ne-am imprastiat fiecare !

    Posted on 16 mai 2009 la 14:10

     
  16. ClaSteLi Said,

    Celor pe care i-am stiut le-am adaugat tarile in care sunt acum, unii s-au plimbat (Zsolt, Luci Prodan, Dodo si Pusi etc). Eu sper sa vad cat de multi Cinemaristi adunati - am vorbit mai spre dimineata cu Tibi Marcus in CA, dupa aproape 12 ani!!! Fata lui Tibi a crescut - are 19 ani...
    Deocamdata insa suntem tot in "organizare" si fiecare sugestie e binevenita. Celor carora le-am stiut adresele de e-mail le-am trimis invitatii pentru a putea publica pe acest blog ca si autori..deci nu mai ezitati! Ceilalti, va rog sa comunicati adrese de e-mail, contacte.

    Posted on 16 mai 2009 la 14:42

     
  17. CiprianB Said,

    Claudius !!! Inteleg si ma bucura extrem de mult demersul tau si a celorlalti dar tare imi este ca va deveni unul exclusiv TV Cinemar. Nu ar fi mai intelept sa folosesti doar NUMELE CINEMAR fara ca noi aia de radio sa ne simtim exclusi din start ?? E doar o parere ca asa e la romani unde-s doi sunt trei pareri !

    Posted on 19 mai 2009 la 04:19

     
  18. ClaSteLi Said,

    Doamne fereste ca cineva sa se simta dat la o parte aici! Singura mea problema e ca - si ma repet - nu prea am fost la curent cu ceea ce s-a intamplat in Radio - asa ca toti cei care doresc sa deschida subiectul, sunt bineveniti.

    Posted on 19 mai 2009 la 11:05

     
  19. CiprianB Said,

    he he ...imi amintesc ca ai venit si tu odata sa faci nu stiu ce emisiune la radio si obisnuit ca microfonul e lavaliera sau undeva in studio te amuza ideea ca nu prea poti sa iti muti capul din dreptul microfonului ...ca nu te mai auzea lumea !

    Posted on 19 mai 2009 la 16:40

     
  20. a-z Said,

    Salutare oameni buni,
    ma bucur enorm ca am dat de pagina asta pe internet. Imi amintesc cu placere de perioada cand am lucrat la Cinemar si de fostii colegi. M-am intrebat deseori care pe unde-o fi. L-am intalnit pe Zsolt in Budapesta, in timp ce eu mergeam spre Baia Mare, iar pe Liviu Bala si Dan Coarda i-am intalnit cand am fost in Baia Mare. Eu locuiesc in Berlin de ceva vreme.
    Va doresc bafta cu blogul, dar si offline ;-)
    Cu drag,
    Andrea
    p.s. adresa mea de email este andrea.zaharie@googlemail.com.

    Posted on 20 iunie 2009 la 07:55

     
  21. vrăji Said,

    mi am luat si eu avint sa scriu, si nu ma mai pot opri!somebody stop meeeeee! anamaria ex-cămărășan(și,din fericire,ex-florescu)

    Posted on 11 martie 2010 la 17:28

     
  22. Anonim Said,

    Salutare,"Cinemaristilor"cum spune Claudius.Ma bucur sa citesc masajele voastre,mesaje care-mi confirma ca nu doar pt. mine "CINEMAR 71,84",a insemnat mai mult decat poti exprima in cuvinte!Asa cum a scris Corina Treitl,as da orice sa mai lucrez la radio cu Corina,GPC(George Pletea Catalin),Tica,Dj.Dani,Dan Maticu,Remus Breha,Ciprian Baltoiu ! Va doresc sa vi sa intample doar lucruri frumoase tuturor Cinemaristilor!!! Petrica Bumbar(petrubumbar@yahoo.com)

    Posted on 4 aprilie 2010 la 16:50

     
  23. Unknown Said,

    Baieti (si ceva fete)! Tata vost Cosar va saluta. Si mie mi-e dor de voi si de vremurile alea de demult, asa ca m-as mucura sa ne si vedem candva.

    Posted on 5 mai 2010 la 01:02

     
  24. Unknown Said,

    Tot eu! i-ati uitat pe Catalin Vischi, Sandu Nicoara, Claudia Simion, Alin Preda...si daca imi mai amintesc va mai scriu.

    Posted on 5 mai 2010 la 01:09

     
  25. Andrei Ropan Said,

    Buna, dragi prieteni...eu sunt, Andrei Ropan prin zona...daca va mai aduceti aminte de mine...eram copil, imi faceam veacul prin radio cand era la Hotel Mara la et7... apoi mai tarziu am ajuns si eu sa fac parte din echipa pe bune timp de un an de zile :) Ma bucur sa aud de voi si de reintalnire!

    Posted on 24 mai 2010 la 11:46

     
  26. Unknown Said,

    Salut, sunt Alex din Crucea/SV. As vrea sa stiu daca mai emiteti prin satelit, si daca da, de ce nu se difuzeaza programul dvs prin cablu sau prin platformele DTH din Romania. Va fi posibila vreodata difuzarea programului dvs prin DTH sau cablu cat mai curand?

    Posted on 6 august 2010 la 05:11

     
  27. ClaSteLi Said,

    Salut, aici vorbim despre Cinemarul anilor 1991 - 1998 care nu a emis prin satelit. Cel de acum, redeschis de Florescu - nu stiu daca va emite prin satelit.

    Posted on 6 august 2010 la 07:53